Paušalci u praksi

Udruženje obrtnika Bujštine organizira radionicu na temu „Paušalci u praksi“ koja će se održati u Gradskoj vijećnici Grada Umaga, G. Garibaldi 6, Umag, u srijedu, 10.04.2019. godine s početkom u 17:30 sati.

Cilj radionice je dodatno educirati obrtnike u sustavu paušalnog oporezivanja o njihovim obvezama kao i upoznati one koje to namjeravaju postati.

Radionica je namijenjena obrtnicima u sustavu paušalnog oporezivanja, najvećim dijelom početnicima ili onima koji razmišljaju o otvaranju obrta u sustavu paušalnog oporezivanja.

Radionica se sastoji od četiri prezentacijska dijela:

  1. Uvod, koraci u otvaranju obrta,
  2. Mogućnost samozapošljavanja putem programa HZZ-a, Sastavljanje računa, Fiskalizacija,
  3. Porezne knjige, javna davanja i paušalno oporezivanje,
  4. Obvezni doprinosi vlasnika i mogućnost zapošljavanja radnika.

Radionicu će voditi Karmen Gašparini, Predsjednica Udruženja obrtnika Pazin, vlasnica obrta za knjigovodstvene usluge s dugogodišnjim iskustvom.

Predviđeno trajanje radionice je do 19:00 sati.

Edukacija je besplatna za sve sudionike, članove Udruženja obrtnika Bujštine, te buduće obrtnike sa područja Udruženja obrtnika Bujštine koji planiraju otvoriti paušalni obrt. Prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika.

Za sve dodatne informacije možete se obratite u Udruženju obrtnika Bujštine na broj telefona 052/ 741-851. Molimo zainteresirane da prijavu dostave na e-mail: uo.umag@hok.hr najkasnije do ponedjeljka 08.04.2018. godine u 12 sati.

Prijavnica se nalazi u privitku teksta.
PRIJAVNICA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.